Over ons

Banner Wie is Wauw nou

Shoppen bij WAUW is feestje... maar dat komt omdat er met bergen liefde wordt geklooid bij Wauw. Klooien, want werken kunnen we het niet noemen... Hieronder de klooiers van Wauw!

 

Willie

Altijd in fleurige kleuren gekleed en het liefst de hele dag in de weer met de planten... dat is Willie! De planten zijn haar favoriet van alle WAUW-spullen. Als de wekelijkse lading aankomt in de winkel trekt ze de deur van het busje al open voor die stil staat! Willie maakt ook alle 'zeemonsters' en de mooiste creaties met levend groen. En als we weer eens een prachtig geïllustreerde etalage hebben... Willie!

Wie is Wauw Willie


 

Roos

Altijd blij om je te zien en het liefst de hele dag aan het freubelen… dat is Roos! Haar favoriet? De glazen lijstjes en doosjes en de kaarten en de pennen en de droogbloemen en de notitie-boekjes. Oh wacht! En de cactussen! Als je in de winkel even niet kunt kiezen en je vraagt Roos om advies… tja, dan weet je zeker dat je opties alleen maar uitbreiden ;-). En als je ergens in de winkel of op je cadeautje een kraanvogeltje vindt… Roos!

Wie is Wauw Roos


 

Anouk

Anouk is een originele vintage-lover! Niet alleen de vintage items bij WAUW zijn haar favoriet, ze kan zich ook helemaal verliezen in mooie vintage-kleding en -accessoires. Laat Anouk maar lekker rommelen in de winkel en hoekjes creëren met altijd verrassende combinaties van spullen. En krijg je een extra strikje om je cadeau heen... Anouk!

Wie is Wauw Anouk


 

Eva

Altijd maar weer van alles anders neerleggen en veranderen... dat is Eva! Haar grote liefde? Zo'n beetje alles wat de natuur heeft gecreëerd: blaadjes, schelpen, bloemen, veren... Er is iets met de vormen en kleuren die haar bijzonder blij maken! Het op zoek gaan naar nieuwe spullen voor de winkel is voor Eva net zo'n feest als het zoeken naar mooie schelpen langs de kust. Is de winkel wéér veranderd? Eva!

Wie is Wauw Eva


 

Wauw!

  • wild and unique
  • altijd blij om jou te zien
  • diverse betaalmiddelen
  • wij verzenden met PostNL
  • inpakken is onze hobby