De winkels

Banner De Shops

WAUW! Daar begon het allemaal mee. We wilden een winkel waar je binnen stapt en niets anders kunt uitbrengen dan 'Wauw!'... Dat lukte!

En nu, na jaren, gebeurt het nog steeds. WAUW! 

 


 

De stenen WAUW-winkels

Onze winkels vind je in de Piet Heinstraat 51a  en aan de Frederik Hendriklaan 141, beide in Den Haag. De winkels zijn 7 dagen per week open: zondag en maandag van 12 uur tot 17 uur, dinsdag t/m zaterdag van 11 uur tot 18 uur.

We hopen je dat WAUW-gevoel een beetje te geven op deze online plek, maar we kunnen je met zekerheid vertellen dat je WAUW zult roepen bij het zien van onze stenen winkels in Den Haag!

Elke week is er wel iets nieuws te zien in de winkels in het Haagse Zeeheldenkwartier en Statenkwartier. Wij zijn gek op de boel omgooien en nieuwe hoekjes creëren om onze bezoekers te verrassen! In onze winkel vind je veel meer dan we hier kunnen laten zien. Soms is een item te groot of te lastig om te verzenden. En geregeld hebben we unieke items die al zijn verkocht voor we de tijd hebben om ze op de foto te zetten. Laat staan om een plekje in de online-shop te geven.

We hopen dat je een keertje onze kant op komt, want we hebben zo veel moois om je te laten zien!

Wauw - Piet Heinstraat en de Fredrik Hendriklaan Den Haag

 

← -    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. - Verbergen