Verzenden & retourneren

Wanneer kan ik de bezorging verwachten?
We leveren al onze producten uit eigen voorraad.
Voor de bezorging van de pakketten maken we gebruik van de diensten van PostNL.
In de praktijk betekent dit dat het pakket binnen 3-5 werkdagen bij je wordt bezorgd. 
Met de Track & Trace-code die je van ons krijgt, kun je jouw pakket zelf volgen in het logistieke proces bij PostNL. 
PostNL bezorgt ook op zaterdag, maar niet op zondag of feestdagen.

Wat gebeurt er als ik afwezig ben bij aflevering?
Indien je bij aflevering niet aanwezig bent, zal de bezorger van PostNL een kaartje bij je in de bus doen. Op dit kaartje staan je opties.

Hoe zit het met de bezorging in het weekend en op feestdagen?
PostNL bezorgt wel op zaterdag, maar niet op zondag en de gebruikelijke feestdagen. 
Rond feestdagen kan de bezorging door drukte natuurlijk iets langer duren dan gewoonlijk. Je kunt het pakket altijd volgen in het logistieke proces bij PostNL via je Track & Trace-code. 

Kan ik het pakket ook zelf komen afhalen?
Natuurlijk kun je het pakket ook bij ons in de winkel komen afhalen. Als je een bestelling doet op onze webshop dan kan je kiezen voor de optie 'afhalen' Je pakketje ligt dan de volgende dag klaar in onze winkel op de Frederik Hendriklaan 141. 

Kan ik het pakket ook op een ander adres laten bezorgen?
Je kunt ook een ander adres opgeven waarop het pakket moet worden bezorgd. Tijdens het bestelproces heb je de mogelijkheid om naast het klantadres een afwijkend bezorgadres op te geven. Dit geldt voor binnenlandse zendingen.

Ruilen of retourneren
Mocht een door jou bij WAUW warenhuis gekocht artikel niet voldoen aan de verwachtingen en wil je het ruilen, dan kan dat bij ons zonder problemen. Laat dit binnen 7 dagen na ontvangst van de artikelen aan ons weten met een e-mail aan [email protected]. Vermeld in de mail de reden voor de ruiling of retournering van de aankoop. Je ontvangt van ons dan een e-mail met daarin de instructies voor het terugsturen. Te retourneren producten dienen binnen 14 dagen na ontvangst terug in ons bezit te zijn. Anders is de aankoop definitief. 

Kies je ervoor om het aankoopbedrag terug te ontvangen, dan wordt het bedrag binnen 30 dagen nadat wij de retourzending in goede orde hebben ontvangen op jouw rekening teruggestort. Wij vergoeden niet de betaalde verzendkosten.


Het ruilen of retourneren is aan een aantal voorwaarden gebonden:

  • De kosten van het retourneren van de artikelen naar WAUW warenhuis zijn voor jouw rekening.
  • Het artikel en de originele verpakking van het artikel mogen niet beschadigd zijn en mogen geen tekenen vertonen van gebruik.
  • Voor het retour sturen van een artikel dien je eerst contact met ons op te nemen. Artikelen die je niet bij ons hebt aangemeld voor retour of herroeping en artikelen die niet of niet voldoende zijn gefrankeerd worden niet teruggenomen.
  • Bovendien dienen retour te sturen artikelen door jou (vanuit Nederland) altijd aangetekend dan wel verzekerd te worden verstuurd daar jij verantwoordelijk bent voor evt. kwijtraken en/of beschadigen van pakketten die naar ons worden geretourneerd. Kijk voor de kosten op de website van PostNL.

Retour adres: 
WAUW warenhuis
Fredrik Hendriklaan 141
2582BZ Den Haag
Nederland

Heb je vragen over het ruilen of retourneren, neem dan contact op met ons, het liefst via de mail [email protected]